Profesoara de religie Cosma Sorina, Diplomă de merit Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 569 Vizualizări

Profesoara de religie Cosma Sorina, Diplomă de merit

Este pentru prima dată când Olimpiada Națională de Religie Ortodoxă are loc la Târgu-Mureș. O profesoară de religie din Ungheni a primit o diplomă de merit.

Pentru merite deosebite și pentru activitatea depusă în cadrul Olimpiadei de Religie Ortodoxă 2022, profesoara Cosma Sorina, de la Școala Gimnazială Emil Drăgan, localitatea Ungheni, a primit o Diplomă în calitate de profesor îndrumător elev participant. Diploma este semnată de președintele Comisiei Centrale a Olimpiadei de Religie Ortodoxă, prof. conf. univ. dr. Ovidiu Florin Panaite și inspector școlar general prof.drd. Sabin-Gavril Pășcan.

183 de elevi și 40 de profesori sunt prezenți la faza națională a Olimpiadei de Religie Ortodoxă, organizată de Ministerul Educației și Inspectoratul Școlar Județean Mureș.  Evenimentul a debutat prin oficierea slujbei de Te-Deum de către Părintele Arhiepiscop Irineu, la biserica „Buna Vestire” – Catedrala mică din municipiul reședință de județ.

Astăzi, 28 aprilie, începând cu ora 10.00, la Colegiul Național Pedagogic „Mihai Eminescu” din Târgu-Mureș, concurenții au susținut proba scrisă, lucrările urmând a fi evaluate de către comisia centrală, alcătuită din profesori de Religie ortodoxă. Vineri, 29 aprilie, de sărbătoarea Izvorul Tămăduirii, tinerii vor participa la Sfânta Liturghie oficiată de către Întâistătătorul Eparhiei noastre la Mănăstirea „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie” de la Sighișoara. Apoi, elevii vor vizita Cetatea medievală din centrul istoric vechi al municipiului. Olimpiada Națională de Religie ortodoxă se va încheia sâmbătă, 30 aprilie, prin festivitatea de premiere a olimpicilor.

La Târgu Mureș s-au organizat în cursul acestei luni și olimpiadele naționale de istorie, de limba germană și de religie romano-catolică.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE