Harta serviciilor voluntare pentru situații de urgență din județul Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 487 Vizualizări

Harta serviciilor voluntare pentru situații de urgență din județul Mureș

La nivelul județului Mureș își desfășoară activitatea 97 de servicii voluntare pentru situații de urgență, 37 dintre acestea fiind dotate cu autospeciale de stingere cu apă și spumă, precum și 23 de servicii private pentru situații de urgență dotate cu 7 autospeciale de stingere cu apă și spumă, a anunțat conducerea Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Horea” al județului Mureș, într-un Raport de analiză a capacității de apărare împotriva incendiilor pentru anul 2021.

”Autospecialele existe la serviciile voluntare/ private au o utilizare în exploatare îndelungată, majoritatea provenind din donații ale unor structuri profesioniste/voluntare din alte state primite ca autospeciale second-hand. Vechimea acestor autospeciale duce la situații punctuale de imposibilitate a obținerii inspecției tehnice periodice rezultând incapacitatea asigurării operativității”, se menționează în documentul citat.

Totodată, reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Horea” al județului Mureș au prezentat și o hartă cu serviciile voluntare pentru situații de urgență dotate cu autospeciale de stingere și punctele de lucru ale serviciilor profesioniste din județul Mureș.

(Redacția / Foto: https://ro.depositphotos.com/home.html )

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE