Home / Invatamant / Admitere la Medicină Militară, la UMFST

Admitere la Medicină Militară, la UMFST

30 de locuri sunt repartizate Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) „George Emil Palade” din Târgu Mureș pentru anul universitar 2022-2023, domeniul Sănătate, programul de studii Medicină Generală, prin Secția de Pregătire Medico-Militară Târgu Mureș.

”Institutul Medico-Militar este singura instituţie de învăţământ superior din ţară care asigură formarea medicilor militari pe filieră directă, pentru întreg sistemul naţional de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională din România. Curajul, patriotismul şi profesionalismul sunt principiile de bază după care se ghidează zilnic un medic militar pregătit pentru situații de criză, pentru a lua decizii optime în condiții neobișnuite, nevoit adeseori să improvizeze pentru a salva viața celor care aleg să pună binele patriei mai presus de binele personal”, a informat Biroul de presă al UMFST ”George Emil Palade” din Târgu Mureș.

(Redacția)

Citeste si:  Autorulotă în flăcări, la Târgu Mureș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Casă din Cerghid făcută scrum

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș au fost solicitați să intervină joi, 23 iunie, …