Ansamblu industrial și rezidențial, în pregătire în Albești Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 224 Vizualizări

Ansamblu industrial și rezidențial, în pregătire în Albești

Comunitatea din localitatea Albești este invitată să își exprime opinia în legătură cu proiectul ”Plan Urbanistic Zonal pentru elaborare PUZ – Construire ansamblu industrial și ansamblu de locuințe – Albești”, propus a fi realizat pe un teren intravilan în suprafață de 15.300 de metri pătrați, deținut doi proprietari: Szappanyos Petru și Szappanyos Andreea.

Potrivit unui comunicat, ”prin proiect se propune elaborarea documentației tip PUZ pentru construirea unui ansamblu industrial ce va cuprinde mai multe corpuri de clădiri destinate producției, depozitării și comercializării produselor agricole și industriilor conexe”, propuse în zona de nord a terenului, spre drumul național, și ”construirea unui ansamblu de locuințe cu regim mic de înălțime, branșare la utilități și împrejmuire teren” în zona de sud a terenului.

Conform aceleiași surse, atât viitorul ansamblu industrial cât și locuințele din ansamblul propus vor avea un regim de înălțime de parter plus 2 etaje, iar dezbatarea publică va fi organizată la sediul Primăriei comunei Albești, strada Lungă nr. 123, în data de 26 mai 2022, de la ora 12.00.

”Publicul este invitat să participe la consultarea documentației și formularea sugestiilor, în scris, în perioada 6 mai 2022 – 23 mai 2022, de luni până vineri, între orele 8.00 – 14.00, la sediul Primăriei comunei Albești, strada Lungă nr. 123, județul Mureș, Compartimentul Urbanism”, se mai menționează în același comunicat.

Persoana desemnată cu informarea și consultarea publicului este ing. Steluța Murea, responsabil Urbanism, telefon 0265-778.001, interior 12.

(Redacția / Foto: https://ro.depositphotos.com/home.html )

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE