Home / Business / Ansamblu industrial și rezidențial, în pregătire în Albești

Ansamblu industrial și rezidențial, în pregătire în Albești

Comunitatea din localitatea Albești este invitată să își exprime opinia în legătură cu proiectul ”Plan Urbanistic Zonal pentru elaborare PUZ – Construire ansamblu industrial și ansamblu de locuințe – Albești”, propus a fi realizat pe un teren intravilan în suprafață de 15.300 de metri pătrați, deținut doi proprietari: Szappanyos Petru și Szappanyos Andreea.

Potrivit unui comunicat, ”prin proiect se propune elaborarea documentației tip PUZ pentru construirea unui ansamblu industrial ce va cuprinde mai multe corpuri de clădiri destinate producției, depozitării și comercializării produselor agricole și industriilor conexe”, propuse în zona de nord a terenului, spre drumul național, și ”construirea unui ansamblu de locuințe cu regim mic de înălțime, branșare la utilități și împrejmuire teren” în zona de sud a terenului.

Conform aceleiași surse, atât viitorul ansamblu industrial cât și locuințele din ansamblul propus vor avea un regim de înălțime de parter plus 2 etaje, iar dezbatarea publică va fi organizată la sediul Primăriei comunei Albești, strada Lungă nr. 123, în data de 26 mai 2022, de la ora 12.00.

”Publicul este invitat să participe la consultarea documentației și formularea sugestiilor, în scris, în perioada 6 mai 2022 – 23 mai 2022, de luni până vineri, între orele 8.00 – 14.00, la sediul Primăriei comunei Albești, strada Lungă nr. 123, județul Mureș, Compartimentul Urbanism”, se mai menționează în același comunicat.

Persoana desemnată cu informarea și consultarea publicului este ing. Steluța Murea, responsabil Urbanism, telefon 0265-778.001, interior 12.

(Redacția / Foto: https://ro.depositphotos.com/home.html )

Citeste si:  Participanți din nouă țări, la Cardio NET 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Dumitrița Gliga: ”Am dat „send” Legii Interoperabilității, pentru promulgare”

Plenul Camerei Deputaților a adoptat miercuri, 29 iunie, proiectul de lege privind schimbul de date …