Trupa de dans Re-born se pregătește de etapa internațională Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 954 Vizualizări

Trupa de dans Re-born se pregătește de etapa internațională

Coregrafă de mare valoare, Mihaela Codreanu marchează prin arta sa un mare pas înainte în domeniul dansului contemporan mureșean. Este una dintre cele mai iubite profesoare de la Palatul Copiilor din Târgu Mureș, care a înființat două trupe de dans mare succes, Butterfly și Re-born. Ea reușește să-i învețe pe copii coordonarea, respectul reciproc și colaborarea, atât pe scenă, cât și în viața de zi cu zi. Iar ei o fac cu mare bucurie, mărturie stau rezultatele bune, sute de premii, trofee și medalii. În orice concurs, pașii și coregrafia fac diferența!

Să vedem cine sunt

Trupa de dans Butterfly este formată din 11 copii cu vârste mai mici, până în clasa 4, respectiv Negrea Sofia, Codreanu Ayan, Anastasia Toma, Iuga Flavius, Szabo Carina, Bandi Aliz, Boer Eszter, Muica Adelina, Fărcaș Alexia, Dula Raluca și Kiss Maria. Înființată în anul 2018, anul următor deja câștigau Concursul Național de Dans Ritm, dans, fantezie, cu participarea a 1500 de concurenți, organizat de Palatul Copiilor Târgu-Mureș sub egida Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice, prin Inspectoratul Şcolar al Judeţului Mureş. În timpul pandemiei au ținut orele online și s-au pregătit pentru concursurile din anul acesta, la faza județeană au obținut locul I și loc II , după care au obținut locul I la Deva, ediția a X-a a concursului național de dans modern “ Steluțele Dansului”, organizat în 27 mai.

Trupa de dans Re-born este formată din 12 fete atrăgătoare și pline de talent.

Trupa s-a înființat în urmă cu 12 ani la Palatul Copiilor, dar s-a refăcut după pandemie. Alături de fete de clase IX-XII acum sunt și fete de clase V-VIII care țin pasul cu celelalte, este una din cele mai bune echipe din țară, a declarat Mihaela Codreanu. Au câștigat locul I la Transilvanian Dance Competition (TDC0 , două locuri I la Cluj, iar acum se pregătesc pentru Concursul internațional de la Arad  ce va avea loc în perioada 2-4 iunie, mai apoi alte concursuri internaționale , la Bârlad și Aiud.

Tinerele sunt Jakob Antonia, Jimborean Adelina, Jookoman Maria, Ghizdavăț Mara, Macarie Ramona, Popa Andreea, Gabor Raisa, Urzică Bianca, Dogaru Alessia, Albert Amalia, Kiss Cristina și Cherteș Georgiana.

Dacă vreți să le vedeți, mâine, 31 mai, aveți ocazia. Vor evolua pe scenă , de la ora 16.30, în spectacolul Stelele Palatului, organizat la  Ansamblul Artistic Profesionist Mureșul, eveniment înscris în programul de activități dedicat Zilelor Palatului Copiilor din Târgu Mureș.

Felicitări! În toate aceste rezultate sunt încorporate strădaniile, priceperea, pasiunea și dăruirea coregrafei, a tinerilor, dar și a părinților care îi susțin.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE