Târg dedicat micilor cumpărători și vânzători Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1022 Vizualizări

Târg dedicat micilor cumpărători și vânzători

Ediția a 9-a a Târgului „Nu mai port” se va desfășura sâmbătă, 13 august la Casa de Cultură din Sâncraiu de Mureș. Acesta este destinat cupărătorilor, vânzătorilor, cât și vizitatorilor, care doresc să vadă despre ce e vorba.

„Este un târg adresat cumpărătorilor și vânzătorilor în egală măsură. Acest eveniment are ca scop întrajutorarea, gesturile de caritate și este menit să susțină reciclarea! La târg veți găsi haine și încălțăminte de sezon pentru toate categoriile de vârstă, cărți, jucării, cărucioare, scaune auto, articole handmade și alte accesorii. Majoritatea lucrurilor scoase la vânzare sunt de firmă, în stare excelentă și la prețuri foarte avantajoase. Trebuie doar să vă uitați bine la toate standurile și cu siguranță veți găsi produsele dorite! Întrebați, negociați, iar dacă vă place ceva, nu ezitaţi să îl cumpăraţi, s-ar putea să nu îl mai găsiţi la ediția următoare”, este specificat în descrierea evenimentului de pe pagina de Facebook.

Intrarea este liberă pentru cei care doresc să vadă sau să cumpere,  iar înscrierea ca vanzător sau expozant se poate face telefonic la 0754416128. Locurile pentru aceștia sunt limitate, de aceea achitarea taxei de participare poate confirma locul în cadrul evenimentului.

Ioana MĂRGINEAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE