Mureș: Teren de 2,4 hectare concesionat pentru un parc cu activități industriale Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3267 Vizualizări

Mureș: Teren de 2,4 hectare concesionat pentru un parc cu activități industriale

Primăria comunei Râciu organizează licitație publică pentru concesionarea pe o perioadă de 49 ani a imobilului teren aflat în proprietatea privată a comunei Râciu, situat în localitatea Râciu, zonă destinată activității industriale, în suprafață totală de 24.815 de metri pătrați, sau pe parcele așa cum sunt identificate în Planul Urbanistic Zonal înscris în CF 52760 Râciu.

Potrivit unui comunicat, procedura de licitație se desfășoară conform prevederilor Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 57/2019 cu modificările și completările ulterioare și a Hotărârii Consiliului Local Râciu nr. 65/22 iulie 2022, documentația de atribuire pentru participarea la licitație se poate descărca de pe site-ul Primăriei nomunei Râciu, www.comunariciu.ro, din secțiunea „Investește în Râciu” și subsecțiunea „Anunțuri”, iar clarificările pot fi solicitate până la data de 7 septembrie 2022, ora 15.00.

”Data limită pentru depunerea ofertelor este 14 septembrie 2022, ora 9.00. Ofertele se depun într-un singur exemplar la sediul Primăriei comunei Râciu, fiind obligatoriu înregistrate la registratura instituției. Licitația (deschiderea ofertelor) va avea loc la data de 15 septembrie 2022, ora 10.00, în Sala de Ședințe, la sediul Primăriei Râciu, strada Gheorghe Șincai nr. 58, satul Râciu, județul Mureș”, se menționează în comunicat.

(Redacția / Foto: https://ro.depositphotos.com/home.html )

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE