EXCLUSIV! Schimbări în conducerea învățământului mureșean Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 15054 Vizualizări

EXCLUSIV! Schimbări în conducerea învățământului mureșean

Inspectorul școlar județean al județului Mureș, prof. drd. Sabin Gavril Pășcan, a anunțat joi, 1 septembrie, pentru cotidianul Zi de Zi, că la nivelul Inspectoratului Școlar Județean Mureș au intrat în vigoare, începând cu aceeași zi, câteva modificări de personal.

Potrivit informațiilor furnizate de către prof. drd. Sabin Gavril Pășcan, ”începând cu 1 septembrie 2022 au avut loc o serie de schimbări în ceea ce privește structura personalului din conducere, respectiv de îndrumare și control din rândul Inspectoratului Școlar Județean Mureș.”

”Domnului profesor Grozav Gabriel Cornel i-a încetat detașarea în interesul învățământului pe funcția de inspector școlar general adjunct, iar începând cu aceeași dată în locul domniei sale a fost numit prin ordin de ministru pe funcția de inspector școlar general adjunct domnul profesor Niță Fănică”, a explicat prof. drd. Sabin Gavril Pășcan.

Totodată, de la aceeași dată, 1 septembrie 2022, în echipa de inspectori școlari au survenit câteva modificări.

”În rândul personalului de îndrumare și control au avut loc câteva schimbări. Toate aceste schimbări au survenit ca urmare a încetării detașării pe funcțiile de îndrumare-control respectiv de inspector școlari, iar cu avizul Ministerului și cu acordul Consiliului de Administrație al Inspectoratului Școlar, din data de 1 septembrie 2022 au fost numiți pe funcția de inspector școlar pentru management instituțional domnul inspector Ioan Macarie, pe funcția de inspector școlar de matematică doamna profesor Dărăban Paula Maria, pe funcția de inspector școlar pentru limbi moderne doamna profesor Șoneriu Cristina, pe funcția de inspector școlar pentru arte, învățământ particular și alternative educaționale doamna inspector Turcu Elena Simona, iar pentru funcția de inspector școlar pentru învățământ primar limba română domnul inspector Ungureanu Covăsan Mihai Paul. Acestea sunt elementele de noutate în ceea ce privește structura echipei din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Mureș pentru anul școlar 2022-2023”, a mai informat inspectorul școlar general al județului Mureș.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE