Geiger Transilvania, contract de 31 de milioane de euro pentru asfaltarea unor drumuri naționale Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 981 Vizualizări

Geiger Transilvania, contract de 31 de milioane de euro pentru asfaltarea unor drumuri naționale

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) SA – Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov a atribuit, în data de 24 august 2022, societății Geiger Transilvania SRL Cristești, un contract în valoare de 152.254.873 de lei (aproximativ 31 de milioane de euro), fără TVA, reprezentând un ”Acord cadru de lucrări privind întreținerea periodică An I – An IV – covoare asfaltice” aferent Lotului 3 – Secția Drumuri Naționale Târgu Mureș, informează www.licitatiapublica.ro.

Detalii despre contract

Conform Caietului de sarcini al licitației, Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov are în administrare pe raza Secției Drumuri Naționale Târgu Mureș 356,22 kilometri de drum, astfel: 340,49 kilometri cu îmbrăcăminte din beton asfaltic și 15,73 kilometri cu îmbrăcăminte din beton de ciment.

”Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov, pentru Lot 3 Secția Drumuri Naționale Târgu Mureș, a propus și aprobat trei tipuri de covoare asfaltice, care se vor executa în perioada Anul I – Anul IV, după cum urmează: covor asfaltic 4 centimetri cu MAS 16 cu bitum modificat cu frezare, covor asfaltic 4 centimetri cu BA 16 cu frezare, covor asfaltic 4+2 centimetri cu BA 16, pe îmbrăcăminți asfaltice/îmbrăcăminți hidraulice”, se menționează în document.

Totodată, în Caietul de sarcini se mai informează că pe sectoarele de drum pe care se vor executa covoare asfaltice ”se vor executa lucrări de completare acostamente din piatră spartă amestec optimal”, precum și ”marcaje rutiere permanente.”

În cei patru ani de valabilitate a contractului, se vor plomba următoarele cantități minime/maxime: covor asfaltic 4+2 centimetri cu BA 16 pe îmbrăcăminți asfaltice (minim 18.000 de metri pătrați; maxim 178.677 de metri pătrați), covor asfaltic 4+2 centimetri cu BA 16 pe îmbrăcăminți hidraulice (minim 2.104 de metri pătrați; maxim 51.000 de metri pătrați), covor asfaltic 4 centimetri cu BA 16 cu frezare (minim 33.000 de metri pătrați; maxim 209.979 de metri pătrați) și covor asfaltic 4 centimetri MAS 16 cu bitum modificat cu frezare (minim 11.000 de metri pătrați; maxim 94.600 de metri pătrați).

Stații proprii de asfalt și betoane

Potrivit portalului www.licitatiapublica.ro, societatea Geiger Transilvania SRL Cristești funcționează din data de 7 octombrie 1996, are ca obiect de activitate ”Lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor” și este deținută de SC Geiger Group România SRL și administrată de Fabian Lorand Pal și Csongvay Attila.

La finalul exercițiului financiar 2021, SC Geiger Transilvania SRL Cristești a raportat o cifră de afaceri de 236,1 milioane de lei, un profit net de 18 milioane de lei, 434 de angajați și capitaluri proprii de 82,5 milioane de lei.

” În grupul Geiger, combinaţia optimă între materiile prime şi activităţile de construcţii a reprezentat dintotdeauna baza derulării eficiente şi economice a a proiectelor. Deținem balastiere proprii de unde extragem materialele pentru construcția de străzi și construcții la cheie. Betonul și asfaltul sunt produse în stațiile noastre de asfalt și de betoane. Facem parte din societăţile de top din domeniul construcţiilor, având puncte de lucru în Târgu Mureș, Sibiu, Iași, Brașov şi București. Fie că este vorba de construcții de infrastructură, dezvoltarea zonelor industriale sau comerciale, construcții la cheie, reabilitare de clădiri sau tehnologii de mediu. În toate aceste domenii folosim experiența noastră pentru a construi un viitor mai bun”, se menționează pe pagina web a firmei Geiger Group România SRL, www.geiger.ro.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE