Gabriel Rusu, premiul I la Festivalul umorului ”Constantin Tănase” Cultură
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 286 Vizualizări

Gabriel Rusu, premiul I la Festivalul umorului ”Constantin Tănase”

Nu ai cum să nu trăiești emoția unei caricaturi semnată de Gabriel Rusu. Fascinat de oameni și de lumea ce-l înconjoară, înzestrat cu har, inspirație și talent, artistul a câștigat din nou premiul I, de data aceasta la  Bienala de Umor „Constantin Tănase” – Vaslui, Salonul Internațional de Caricatură și Grafică Satirică.

Cea de a 27-a ediție a Festivalului umorului ”Constantin Tănase” de la Vaslui se desfășoară în perioada 11 – 18 septembrie Evenimentul a debutat cu vernisajul expoziției de caricatură din cadrul Salonului Internațional de caricatură și grafică satirică. În cursul zilei de 12 septembrie, Gabriel Rusu a avut o expoziție personală cu dramaturgii.

Cine sunt premianții

Tema salonului a fost : „Ne-am trezit din pandemie / Și-am strigat cât am putut / Și cu asta Ce-am făcut? „, versuri ușor modificate, după un cuplet celebru al lui Constantin Tănase.

Premianții ediției din acest an sunt:

Nicolae Viziteu (Vaslui) – premiul 3

Pavel Constantin (Focșani) – premiul 2

Gabriel Rusu (Târgu Mureș) – premiul 1.

Marele premiu a fost obținut de Liviu Stănilă, din Deva (Hunedoara). Au fost decernate o mențiune onorifică lui Leonte Năstase, din Constanța, precum și alte trei mențiuni acordate unor artiști graficieni din Iran, Bulgaria și Siria.

Întrebat cum se simte după încă un premiu câștigat, talentat, super-exigent, cu idei, artistic și, mai ales, ambițios, Gabriel Rusu a răspuns ca un artist autentic modest: Bucuros, ca de fiecare dată când sunt premiate lucrările mele.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE