Târgu Mureș: Concurs de Planuri de Afaceri în valoare de 25.000 de euro Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 171 Vizualizări

Târgu Mureș: Concurs de Planuri de Afaceri în valoare de 25.000 de euro

RomActiv Business Consulting SRL anunță publicarea pe site-ul https://protirgumures.romactiv.ro/ a variantei consultative a Metodologiei privind derularea unui concurs de Planuri de Afaceri organizat în cadrul proiectului ”Abordare integrată a sărăciei și excluziunii sociale în beneficiul comunităților marginalizate din Municipiul Tîrgu Mureș”, cod SMIS 152430.

Data lansării concursului este 17 octombrie 2022, iar perioada de primire a dosarelor de concurs este 17 – 31 octombrie 2022, ora 24.00.

”Planurile de Afaceri se vor depune pe platforma informatică dedicată a proiectului, la adresa: https://portal.protirgumures.romactiv.ro/. Bugetul total aferent competiției planurilor este de 590.887,5 lei. Valoarea maximă a subvenției acordate unei firme nou-înființate în baza planului de afacere aprobat este de 25.000 euro/118.177,5 lei”, se menționează într-un comunicat de presă.

Informații detaliate sunt cuprinse în Metodologia privind derularea concursului de Planuri de Afaceri, disponibilă pe site-ul https://protirgumures.romactiv.ro/, precum și la numărul de telefon 0739-750.532 sau la adresa de e-mail protirgumures@romactiv.ro.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE