Home / Administratie / CNAIR, investiție pentru un pod din județul Mureș

CNAIR, investiție pentru un pod din județul Mureș

Distribuie

Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș a decis, recent, că proiectul “Lot 2-4) Pod pe DN 13A km 32+719, Bălăușeri – Miercurea Ciuc, la Sărățeni”, propus a fi amplasat în comuna Sărățeni, sat Sărățeni, pe DN 13A km 32+719, nu se supune evaluării impactului asupra mediului.

Investiția aparține Companiei Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) și prevede execuția unui pod nou peste un curs de apă necadastrat pe amplasamentul podului actual și demolarea acestuia, pe DN 13A la kilometrul 32+719.

”Drumul național DN 13A, Bălăușeri – Miercurea Ciuc, traversează un curs de apă necadastrat la kilometrul 32+719, în localitatea Sărățeni, pe un pod din beton armat aflat într-o stare tehnică ce nu asigură condițiile minime de siguranță a circulației, fiind necesară înlocuirea acestuia”, se precizează în proiectul Deciziei etapei de încadrare, document făcut public pe pagina web a Agenției pentru Protecția Mediului Mureș.

(Redacția)


De asemenea, verificati

FOTO: Centru de Inovare, parcări subterane și oază de verdeață propuse în centrul Târgu Mureșului

Distribuie Asocierea dintre Multinvest Proiectare SRL și Céh Tervező, Beruházó és Fejlesztő Zártkörűen Működő Részvénytársaság …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.