Centru de întreținere autovehicule, în pregătire în Ungheni Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1149 Vizualizări

Centru de întreținere autovehicule, în pregătire în Ungheni

Comitetul Special Constituit al Agenției pentru Protecția Mediului Mureș a decis, recent, cu prilejul unei ședințe de lucru, că proiectul ”Plan Urbanistic Zonal – pentru Introducere teren în intravilan, stabilire reglementări urbanistice pentru construire reprezentanță auto pentru vehicule pentru transport cu motor”, propus a fi amplasat în orașul Ungheni, fără număr, nu se supune evaluării de mediu.

Potrivit proiectului Deciziei de încadrare, document făcut public pe pagina web a Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, proiectul este propus a fi realizat pe o suprafață de teren de 5.800 de metri de către Asociația Club Sportiv Mureș Rally Team.

”Beneficiarul intenționează să construiască pe acest teren o hală modulară și amenajări specifice unui centru de întreținere autovehicule utilizate pentru cursuri de conducere preventivă. Centrul propriu-zis va fi o construcție modulară, compusă dintr-o hală cu suprafața construită de 450 – 500 de metri pătrați. Clădirea va avea structură metalică și va fi închisă integral cu panouri sandwich”, se arată în document.

Conform aceleiași surse, terenul studiat ”este accesibil atât din drumul județean DJ 151B, cât și din drumul asfaltat prin care se face accesul la parcul pentru sporturi cu motor ”Transilvania Motor Ring” și se află în extravilanul orașului Ungheni, între localitățile Cerghizel și Cerghid, sat Cerghid, ”la o distanță de minim 60 de metri față de malul stâng al pârâului Cerghid.”

(Redacția / Foto: https://depositphotos.com/home.html )

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE