Centru de desfacere a produselor, în pregătire în Piața Cuza Vodă Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 708 Vizualizări

Centru de desfacere a produselor, în pregătire în Piața Cuza Vodă

La data de 9 decembrie 2022 a fost publicat pe Sistemul Electronic Pentru Achiziții Publice (SEAP) anunțul privind Concursul de soluții pentru un Centru de desfacere produse alimentare și nealimentare în Piața Cuza Vodă din municipiul Târgu Mureș, a anunțat miercuri, 14 decembrie 2022, Biroul de presă al Primăriei Municipiului Târgu Mureș.

Potrivit sursei citate, ”concursul de soluții are în vedere valorificarea potențialului social și economic al zonei printr-o soluție optim din punct de vedere arhitectural și urbanistic”și se va desfășura ”în conformitate cu prevederile Legii nr. 98/2016.”

”Participanții la concurs pot fi birouri individuale de arhitectură, asocieri constituite de birouri individuale de arhitectură, societăți civile de arhitectură sau alte forme legale de exercitare a profesiei de arhitect potrivit legislației în vigoare. Toate detaliile cu privire la derularea concursului de soluții sunt cuprinse în Regulamentul concursului publicat pe SEAP”, mai menționează sursa citată.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE