Teste fizice, la UMFST ”George Emil Palade” Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 352 Vizualizări

Teste fizice, la UMFST ”George Emil Palade”

Laboratorul de Explorări Funcționale din cadrul Centrului Avansat de Cercetări Medicale și Farmaceutice al Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) ”George Emil Palade” din Târgu Mureș oferă cluburilor sportive, sportivilor amatori și de performanță posibilitatea de a realiza diferite explorări funcționale adaptate disciplinelor sportive practicate.

”Testele măsoară capacitatea aerobă și anaerobă, rezistența musculară, respectiv elemente de antropometrie și dezvoltare somato-funcțională, cu influență majoră asupra potențialului și rezultatului sportiv. Laboratorului de Explorări Funcționale este dotat cu echipamente de ultimă generație și este menit să ofere testări de înaltă precizie celor care doresc o evaluare funcțională și adaptare a variabilelor de moment din antrenamentul sportiv, cu scopul de a crește potențialul funcțional și performanța sportive”, a informat Biroul de presă al UMFST ”George Emil Palade” din Târgu Mureș.

Pentru informații și programări sunt recomandate numărul de telefon 0752-800.318 și adresa de e-mail stefan.martin@umfst.ro.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE