Poți urma cariera de militar fără examen de admitere Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 498 Vizualizări

Poți urma cariera de militar fără examen de admitere

A fi militar este un mod de viață. Spiritul riguros, temperamentul dinamic, sacrificiul se împletesc armonios în această carieră, iar dacă vrei să o urmezi,  atunci acest anunț este pentru tine.  

În această perioadă se fac înscrieri pentru învățământul liceal, postliceal și universitar militar – anul de învățământ 2023-2024. Potrivit anunțului postat de Centrul Militar Județean Mureș pe pagian oficială de facebook, există posibilitatea de a fi admis fără examen de admitere pentru instituțiile de învățământ postliceal militar –maiștri militari și subofițeri, și, astfel, să urmezi o carieră în Armata României.

Media de admitere va fi calculată pe baza rezultatelor obținute la examenul de bacalaureat.

Ierarhizarea candidaților se realizează strict în ordinea descrescătoare a mediei de admitere și a opțiunilor acestora exprimate în cererea de înscriere.

 Detaliile privind organizarea și desfășurarea admiterii în școlile de maiștri militari și subofițeri în anul de învățământ 2023-2024 pot fi accesate aici ➡️ https://bit.ly/3KjD3FP

Pentru  informații suplimentare, consiliere și înscriere, personalul recrutor vă stă la dispoziție și poate fi contactat  la Biroul informare-recrutare din cadrul Centrului Militar Județean Mureș, situat în localitatea Târgu Mureș, strada Rozelor, nr. 11, la numerele de telefon 0265/250642, 0265/217751 sau prin email la adresa recrutare_mures@mapn.ro.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE