Video. Alex Dragoș. Limba comună este dragostea Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 150 Vizualizări

Video. Alex Dragoș. Limba comună este dragostea

Mesaj emoționant despre iresponsabilitatea umană față de câinii fără stăpân. Postarea unui cunoscut mureșean iubitor de animale a devenit virală.

”Atenție mare să nu vă mănânce câinii prin parcuri, luați măsuri, otravă, bote! Politicienii pot să vă fure, nu-i bai, câinii trebuie omorâți! Statul vă fură zilnic și omoară sute de mii de câini pe banii voștri, dar nu-i bai…Mă tot gândesc, de ce nu vorbiți nimic de ei când ne scot din dărâmături și din avalanșe, când ne scot din mare, sau când ne găsesc în prăpastie, că noi suntem zmei și ignorăm steagul roșu! Unde sunteți atunci?? ” a scris cu amărăciune în suflet, Alex Dragoș, fondator Asociația Second Life.

La fiecare pas întâlnești căței amărâți aruncați ca un gunoi fără nici cea mai mică urmă de milă, într-un secol Chat GPT, al properității și evoluției continue. În plus, oamenii nu ţin cont de efectele pe termen lung provocate de abuzul la care supun animalele nevinovate, câinii nu fac rău, decât în situația în care omul i-a determinat să se comporte așa.

”Dar ce pretenții să avem când nu putem să ne înțelegem între noi, vorbind o limbă! Ei nu vorbesc. Cum să-i înțeleagă lumea??! ”, a concluzionat Dragoș.

Ziua Internațională a Limbii Materne este o sărbătoare ținută anual la 21 februarie în întreaga lume. Dragostea, însă, rămâne limbajul comun fără de care lumea nu ar exista.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE