Marina Eugenia Rios din Argentina la CALM Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 157 Vizualizări

Marina Eugenia Rios din Argentina la CALM

Ultima zi din programul de activități derulat în cadrul Conferințelor Americii Latine Multiculturalidad(CALM) este didicată Marinei Eugenia Rios din Argentina.

Astfel, azi, 3 martie, de la ora 11.00, Foaierul Teatrului „Studio” din Târgu-Mureș găzduiește Conferința – Fii tanguera! Macismul teatral”, susținută de Marina Eugenia RIOS (Argentina), Instituto Nacional del Tango Buenos Aires (CTI), iar de la ora 12.00 vor avea loc discuții, moderate de Daniel POP, director artistic

În sala 7, UAT, de la ora 16.00, artista din Argentina va susține un Workshop – „Vocile în Tango și relația lor cu personajele Tangueros”.

MARINA RÍOS este o artistă complexă, polivalentă, cu o experiență scenică bogată. Cântă, scrie, joacă teatru, regizează și produce spectacole în care muzica și dansul sunt principalii actori. Trăiește în Abasto, un cartier tipic „porteño” din Buenos Aires. Din dragoste pentru acest spațiu cultural, în 2021, a organizat Emerging Tango Festival of Abasto and Almagro (FETAA).  Este autoarea a patru producții discografice: „The songs that inhabit me” (2021), „El segundo” (2021), „Oscuridad” (2017) și „Trasnoche y bohemia” (2012). A participat la concertele „Tangoldberg” și la patru ediții ale Festivalului de Tango de la Buenos Aires. Este membră a (Asociației Creatorilor și Interpreților de Tango (ACIT) și membru fondator al Institutului Național de Tango din Argentina.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE