Succese noi pentru karateka de la UMFST Târgu Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 155 Vizualizări

Succese noi pentru karateka de la UMFST Târgu Mureș

Trei studenți ai Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) ”George Emil Palade” din Târgu Mureș au participat, în data de 1 aprilie, la Campionatul Național Universitar de Karate, desfășurat la C.O.S.R. Izvorani, competiție organizată sub egida Federației Sportului Școlar și Universitar, Federației Române de Karate (FRK) și Universității Naționale de Educație Fizică și Sport (UNEFS).

Potrivit Blogului UMFST, la competiție au participat sportivii Mădălina Constantin – studentă la Facultatea de Medicină, programul de studii Medicină generală, anul VI (locul III la categoria Kumite -55 kg), Raluca Tocoaie – studentă la Facultatea de Farmacie, programul de studii Farmacie, anul V (locul II la la categoria Kumite +68 kg) și Dragoș Măriuță – student la Facultatea de Inginerie și Tehnologia Informației, programul de studii Inginerie medicală, anul I.

”Activitatea sportivilor este coordonată de către șef lucrări dr. Ramona Natalia Ungur, cadru didactic la programul de studii Educație Fizică și Sportivă. Studenții se antrenează în cadrul secției de karate a Clubului Sportiv Universitar Târgu Mureș, sub îndrumarea antrenorului dr. Nicolae Stanciu. Felicitări pentru rezultatele obținute și pentru modul în care reușiți să faceți față dublei provocări de a îmbina studiile cu sportul de performanță!”, a informat aceeași sursă.

(Redacția – Foto: Blog UMFST)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE