Percheziții în Sânpaul într-un dosar cu mai multe infracțiuni Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 930 Vizualizări

Percheziții în Sânpaul într-un dosar cu mai multe infracțiuni

Polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Ungheni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș, au efectuat sâmbătă, 8 aprilie, trei percheziții domiciliare în localitatea Sânpaul, la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, tulburare de posesie și distrugere. Două persoane au fost reținute de polițiști, pentru 24 de ore.

”Din cercetări a reieșit faptul că, începând cu luna decembrie a anului 2023, unul dintre cei în cauză ar fi ocupat, fără drept, o hală din localitatea Sânpaul, aparținând unei societăți comerciale din orașul Luduș. De asemenea, ancheta a relevat faptul că în cursul lunii martie a.c., cei doi ar fi distrus și sustras mai multe elemente din structura de susținere a unei alte hale, din lemn, fier și beton, aparținând aceleiași societăți comerciale, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 30.000 de lei. În urma celor trei percheziții desfășurate, trei persoane au fost conduse la sediul unității de Poliție, pentru audieri”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Conform aceleiași surse, în baza probatoriului administrat, la data de 8 aprilie doi bărbați, de 38 și 21 de ani, au fost reținuți de polițiști, pentru 24 de ore, și predați reprezentanților Centrului de Reținere și Arestare Preventivă Mureș.

”Perchezițiile au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Criminalistic Mureș și a luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Mureș. Cercetările sunt continuate în cauză, în vederea documentării întregii activități infracționale”, a mai informat sursa citată.

(Redacția / Foto: Arhivă)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE