Echipa lui Soós Zoltan, despre criza gunoaielor din Târgu Mureș: ”ADI Ecolect nu a reușit să rezolve situația” Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 4607 Vizualizări

Echipa lui Soós Zoltan, despre criza gunoaielor din Târgu Mureș: ”ADI Ecolect nu a reușit să rezolve situația”

La inițiativa primarului Soós Zoltan marți, 18 aprilie, a fost convocat Comitetului Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Târgu Mureș, a informat, în aceeași zi, Serviciul Relații Interne și Internaționale din cadrul Primăriei Municipiului Târgu Mureș.

”În cadrul ședinței a fost votată împuternicirea primarului de a lua toate măsurile necesare pentru rezolvarea situației urgente în care se află orașul, datorate întreruperii serviciului de colectare a deșeurilor municipale. Până în prezent, ADI Ecolect nu a reușit să rezolve situația, atât Municipiul Târgu Mureș cât și restul localităților aflate în zona 2 rămânând fără un operator de colectare a gunoiului menajer din data de 4 aprilie, de când Brantner Veres SA a refuzat prelungirea perioadei de serviciu după cele 90 de zile ulterioare încetării contractului de salubritate. Municipiul, prin primarul Soós Zoltan, solicită ADI Ecolect măsuri urgente în atribuirea contractului de salubritate pentru zona 2 dar și rezolvarea situației deșeurilor menajere din oraș prin colectarea, în următoarele zile, a celor peste 2.300 de tone de deșeuri adunate pe domeniul public. În acest sens,  în cadrul ședinței Consiliului Local, convocată de îndată, a fost votată hotărârea inițiată de primarul Soós Zoltan de a mandata ADI Ecolect Mureș pentru încheierea unor contracte de servicii de salubritate ca o măsură temporară, în baza articolului 14, alineatul 2 din Legea nr. 101/2006 republicată, până la atribuirea unui nou operator pe zona 2”, a informat sursa citată.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE