”Navigatorul”, la Teatrul Național din Târgu Mureș Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 142 Vizualizări

”Navigatorul”, la Teatrul Național din Târgu Mureș

Piesa „Navigatorul“, nominalizată la Premiul Tony şi Premiul Olivier, scrisă de autorul dramatic irlandez Conor McPherson în 2006, se va juca vineri, 28 aprilie, de la ora 19.00, la Sala Mare a Teatrului Național din Târgu Mureș.

Acţiunea e plasată în Baldoyle, o suburbie din Dublin, în Ajunul Crăciunului, şi îl are în centru pe James „Sharky“ Harkin, un alcoolic care locuieşte cu fratele său orb şi în vârstă, Richard Harkin. Pe măsură ce încearcă să stea departe de băutură pe perioada sărbătorilor, Sharky trebuie să îi ţină piept irascibilului Richard, dar şi propriei conştiinţe care îl bântuie, ameninţând să scoată la suprafaţă un secret întunecat.

”Din distribuţie fac parte actorii Theo Marton – James „Sharky“ Harkin,  Nicu Mihoc – Richard Harkin, Dan Rădulescu – Ivan Curry, Costin Gavază – Nicky Giblin, Richard Balint – Mr. Lockhart şi Ale Ţifrea – Maria. Regia îi aparţine lui Cristi Juncu, scenografia a fost realizată de Cosmin Ardeleanu, mișcarea scenică a fost concepută de Bordas Attila, regia tehnică este asigurată de Teodora Crăciun, iar sufleur este Laura Moldovan. Actorul Richard Balint a fost distins cu Premiul UNITER pentru Cel mai bun actor în rol secundar pentru rolul Mr. Lockhart!”, au informat reprezentanții Teatrului Național din Târgu Mureș.

Spectacolul conţine limbaj licenţios şi este recomandat persoanelor cu vârsta peste 16 ani, are o durată de 2 ore şi 30 minute, cu o pauză de 15 minute, iar biletele pot fi achiziţionate online de pe www.teatrunational.biletmaster.ro.

(Redacția / Foto: Bristena)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE