Cartea ”Dragostea în era smartphone”, de Mihail Neamțu, lansată la Târgu Mureș Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 273 Vizualizări

Cartea ”Dragostea în era smartphone”, de Mihail Neamțu, lansată la Târgu Mureș

Clubul Marile Cărți organizează, în data de 9 mai, de la ora 18.30, o conversație roditoare despre iubire. Conferința ,,Eros, Logos & Agape” susținută de scriitorul Mihail Neamțu va avea loc în Sala Mare a Palatului Culturii din Târgu Mureș.

Este cea mai importantă conferință culturală și educațională care invită tinerii, dar și vârstnicii să participe la un dialog despre eșecurile relațiilor de azi. În cadrul conferinței, va avea loc și lansarea de carte a volumului ,,Eros, Logos & Agape – Dragostea în Era smartphone”, o lectură radicală ce confruntă Eros-ul maladiv și încearcă să restaureze farmecul pudorii de altă dată.

Discursul scriitorului Mihail Neamțu ne aduce cu picioarele pe pământ: ”… lumea de astăzi preferă să nu mai facă angajamente și promisiuni. Dacă-n vechime, tinerii din fața altarului își jurau fidelitate (până când moartea ne va despărți), astăzi ei spun: ”până când noaptea ne va despărți.” O noapte furtunoasă, desigur, urâtă uneori ca moartea. Ușurința a înlocuit credința. În locul necesității, avem doar hazardul. Adulții însingurați ai metropolelor occidentale se întâlnesc într-un club, beau un cocktail, se lasă devorați de reciprocitatea carnală și hotărăsc, la final, să nu-și devoaleze nici numele adevărat, nici numărul de telefon. Erosul postmodern se zbate între poftă și dezangajare, între anonimat și răzbunare. Tot ceea ce contează-n bezna clipei este sudoarea fără sudură, performanța orgasmică, productivitatea seminală, atletismul juisării. Hoțul de mărgăritare ne livrează experiențe pur tranzacționale: privești, plătești și primești.”

Biletele sunt disponibile pe site-ul oficial al Clubului Marile Cărți: https://marilecarti.ro/events/conferinta-vip-eros-agape-targu-mures-invitat-special-mihail-neamtu/. Participanții au posibilitatea să opteze pentru acces VIP, autografe și fotografii cu fiecare conferențiar.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE