Conferință Waldorf la Târgu Mureș Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 418 Vizualizări

Conferință Waldorf la Târgu Mureș

Ediția a VII-a a conferinței alternativei Waldorf Târgu Mureș va avea loc în data de 3 mai, de la ora 18.00, la Casa de Cultură “Mihai Eminescu” din Târgu Mureș.

Potrivit organizatorilor, conferința are ca temă principală „Adolescentul prin prisma pedagogiei Waldorf” și se va concentra pe prezentarea experienței și abordării pedagogice a alternativei Waldorf în ciclurile gimnazial și liceal. Invitatul special și speaker-ul principal al conferinței va fi Mirela Moga, dascăl cu o experiență de peste 25 de ani în pedagogia Waldorf.
”Doamna Moga este profesor de chimie-fizică, are Master în psihiatrie infantilă, specializare în pedagogia Waldorf la Institutul Rudolf Steiner din Chatou – Paris, precum și practică pedagogică și pedagogie curativă în Franța și Elveția. Timp de 15 ani, a fost profesor la Liceul Waldorf Cluj-Napoca, iar în 2011 a fondat o școală Waldorf în Belgia, unde a activat ca profesor la clasele I-VI și ca formator. Având o deosebită implicare în recunoașterea pedagogiei Waldorf de către statul belgian și acreditarea școlii, în prezent este coach-ul echipei pedagogice al școlii Waldorf din Bruxelles. În plus, profesorii ciclului gimnazial din școala noastră vor împărtăși din experiența lor de dascăl Waldorf, atât din punct de vedere didactic, cât și practic”, a precizat Minodora Ioana Băltățanu, manager dezvoltare alternativa Waldorf Târgu Mureș.

Potrivit acesteia, conferința reprezintă o oportunitate excelentă pentru cei interesați de înscrierea copiilor în ciclul gimnazial, dar și în ciclul liceal, pe viitor.
”Mai mult decât atât, deoarece conferința va oferi perspective valoroase pentru dezvoltarea profesională și personală, dar și pentru creșterea înțelegerii pedagogiei Waldorf și a beneficiilor sale, invităm cu mare plăcere toți profesorii pasionați de evoluția și îmbunătățirea pedagogiei să se alăture acestei conferințe. La cerere, eliberăm diplome de participare. Din dorința de a asigura un eveniment reușit, participarea este liberă, în limita locurilor disponibile, și se face pe baza de înscriere, completând formularul disponibil on-line (https://forms.gle/qd3bhcWsn51CnKFc7). Pentru a ilustra atmosfera primitoare a pedagogiei Waldorf, participanții vor fi întâmpinați cu un delicios bufet cu delicatese pregătite de membrii comunității noastre. Vă rugăm să ajungeți la ora 17.45, pentru a vă face confortabili înainte de începerea conferinței. Conținutul teoretic al conferinței este destinat adulților, de aceea vă rugăm să nu veniți însoțiți de copii mici. Prin organizarea acestor conferințe, dorim să promovăm alternativa Waldorf și să contribuim la recunoașterea și dezvoltarea acesteia în Târgu Mureș. Este important de reținut că pedagogia Waldorf este prezentă în orașul nostru sub forma unei alternative educaționale gratuite, ce aparține de învățământul de stat, fiind organizată în cadrul Școlii Gimnaziale “Nicolae Bălcescu” cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean Mureș”, a transmis Minodora Ioana Băltățanu.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE