Liceul Vocațional de Artă din Târgu Mureș, demersuri pentru a deveni Colegiu Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 448 Vizualizări

Liceul Vocațional de Artă din Târgu Mureș, demersuri pentru a deveni Colegiu

Aleșii locali ai municipiului Târgu Mureș au acordat joi, 27 aprilie, cu prilejul unei ședințe ordinare de lucru, cu majoritate de voturi, avizul consultativ Liceului Vocațional de Artă din Târgu Mureș în vederea obținerii titlului de Colegiu.

”Liceul Vocațional de Artă din Târgu Mureș prin adresa nr. 1027/20 aprilie 2023 și înregistrată la Municipiul Târgu Mureș sub nr. 27657/20 aprilie 2023, solicită avizul consultativ în vederea completării dosarului de candidatură pentru obținerea titlului de Colegiu”, se menționează în Referatul de aprobare aferent proiectului de hotărâre.

Potrivit aceleiași surse, Liceul Vocațional de Artă din Târgu Mureș a transmis raportul argumentativ în vederea obținerii avizului consultativ pentru acordarea titlului de Colegiu.

”Unitatea de învățmânt menționează faptul că, dosarul pentru acordarea titlului de colegiu, trebuie depus la Inspectoratul Școlar Județean Mureș, până la data de 28 aprilie 2023. Documentele depuse la dosar vor fi analizate de către o comisie din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Mureș, pe baza grilei de evaluare”, se mai arată în același document.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE