Ești invitat la Târgul Organizaţiilor Neguvernamentale Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 219 Vizualizări

Ești invitat la Târgul Organizaţiilor Neguvernamentale

Sâmbătă, 13 Mai, sunteți invitați la Târgului Organizaţiilor Neguvernamentale „Împreună pentru comunitate”, a XX-a ediţie aniversară.
”Vă așteptăm la cortul Asociația Copiilor și Tinerilor Diabetici-Mureș-ASCOTID pentru a participa la ora 12 la Marșul Solidarității Civice alături de celalte asociații mureșene”, este invitația făcută de Rodica Molnar, președintele ASCOTID Mureș pe pagina sa de facebook.
În Pța Trandafirilor între ora 11.00 și 18.00 ONG-urile se vor prezenta la standuri cât mai interactive, iar la ora 12.00 va avea loc Marșul Solidarității Civice la care membri și beneficiarii ONG-urilor mureșene, respectiv membri comunității, prin participare pot arăta sprijinul lor față de munca ONG-urilor și a voluntarilor.
În jurul Ceasului cu flori vor avea loc momente culturale și flash mob-uri de conștientizare.
Scopul acestui eveniment este oferirea unui cadru adecvat prin care organizaţiile neguvernamentale din domenii foarte diferite de activitate pot să interacţioneze, o dată pe an, arătând comunităţii oferta de servicii sau alte tipuri de activităţi, respectiv atrăgând voluntari şi 2%, respectiv 3,5% din impozitul pe venit al membrilor comunităţii.
Evenimentul este organizat de către Asociația Divers, Fundația Transilvană Alpha, Fundația Comunitară Mureș și Asociația Mâini Unite în colaborare cu Primăria Municipiului Tîrgu Mureș și cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Mureș, potrivit informațiilor preluate de pe pagina de facebook Târg ONG XX. Civil Szervezetek Vására 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE