Bunătăți și cadouri, la Târgul Cetății Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 452 Vizualizări

Bunătăți și cadouri, la Târgul Cetății

Prima ediție din această vară a Târgului Cetății a avut loc în perioada 9-11 iunie, în tradiționala locație de pe Bulevardul Cetății, în apropiere de Cetatea Medievală din Târgu Mureș.

Și de această dată, oferta târgului a fost mai mult decât generoasă, cu zeci de standuri amenajate de producători locali de bunătăți și mic artizanat.

Oferta a cuprins produse alimentare, de la pâine la mezeluri, brânzeturi, legume și fructe proaspete, gemuri și siropuri de fructe, băuturi, preparate din pește, dulcețuri, miere, dulciuri, prăjituri, conserve, ulei presat la rece, bere, ceaiuri, vinuri și paste, precum și accesorii pentru ținutele de sezon, cum ar fi bijuterii, curele, genți și ii, dar și cosmetice naturale.

”Este al șaptelea an de când organizăm acest târg, care în lunile de primăvară și de toamnă este lunar și care adună în fiecare lună între 60 și 70 de producători locali, de bunătăți și cadouri, le-am spus noi așa generic, adică este vorba despre produse alimentare locale, începând de la mezeluri, pâine, brânzeturi, sucuri, siropuri și așa mai departe, toate făcute de mici întreprinzători, de făbricuțe mici din județul Mureș, dar și din județele cu care noi ne învecinăm, și alături de ei se află și artizanți, artiști, manufcturieri care fac diverse obiecte de podoabă, curele din piele, săpunuri și cosmetice naturale și avem evident și florari pentru că este un sezon în care în general se amenajează curți și grădini și atunci florile sunt la mare căutare. Oferta este extrem de bogată”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, Cristina Manoilă, event manager.

Târgul Cetății a fost organizat de către Asociația Mercur Creativ în parteneriat cu Primăria Municipiului Târgu Mureș.

Alex TOTH

Foto: Alin PETRE

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE