Tir cu arcul: Primul trofeu pentru CSM Târgu Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 151 Vizualizări

Tir cu arcul: Primul trofeu pentru CSM Târgu Mureș

A avut loc cea de-a patra competiție din sezonul Outdoor Cupa Federației, la Aninoasa în perioada 16-18 iunie. Potrivit informațiilor publicate pe pagina Clubului Sportiv Municipal Târgu Mureș, clubul a fost reprezentat de patru sportivi, Tamas Moreh la divizia Recurve Under 18, Cocan Ioana la divizia Recurve Seniori Feminin, Răchită Șerban și Kacso Sandor, ambii la divizia Compound Seniori Masculin. Răchită Șerban s-a clasat pe locul I cu un punctaj de 701 puncte din 720 posibile, fiind la două puncte distanță de egalarea recordului național. Cu acest scor, Șerban a devenit al doilea sportiv din țară care a depășit scorul de 700 de puncte în calificări. Dintre ceilalți sportivi, Cocan Ioana s-a calificat de pe locul II și a obținut această poziție și în clasamentul final. Tamas Moreh s-a calificat pe locul II și a încheiat competiția pe același loc. Kacso Sandor s-a calificat de pe locul XII, iar apoi a fost eliminat în optimi.

Răchită Șerban, câștigătorul Cupei Federației la divizia Compound Seniori Masculin, a declarat: „A fost o competiție de unde m-am autodepășit. Pe toată durata competiției a plouat, dar m-am focusat pe execuții puternice și mi-am stăpânit emoțiile mult mai bine. În final e un rezultat de care sunt foarte mulțumit și cu mici modificări în tehnică, sunt convins că voi atinge scoruri mult mai bune”.

Cu punctajele cumulate, sportivii au obținut locul III pe cluburi și au adus acasă primul trofeu de când s-a înființat secția de tir cu arcul.

Diana CĂRBUREAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE