FOTOREPORTAJ: Atmosferă de nota 10 la Zilele Târgumureșene Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 312 Vizualizări

FOTOREPORTAJ: Atmosferă de nota 10 la Zilele Târgumureșene

În ciuda vremii capricioase mii de târgumureşeni au ieşit din casă la finalul săptămânii trecute pentru a celebra Zilele Târgumureşene, manifestare ajunsă la cea de-a 26-a ediţie. Primăria Municipiului Târgu Mureş, alături de partenerii săi, a pregătit evenimente pe toate gusturile şi pentru toate vârstele, expoziţii, ateliere demonstrative, concerte, spectacole de teatru pentru copii şi adulţi.

Cetăţeni de onoare şi cupluri ”de aur”

Tradiţional, de Zilele Târgumureşene au loc două ceremonii speciale: decernarea titlului de cetăţean de onoare şi celebrarea Nunţii de Aur a cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Ambele evenimente au avut loc în Casa Căsătoriilor din Cetatea Medială. De asemenea, au fost primite delegaţiile oraşelor înfrăţite din Strumyani, Bulgaria, Baja, Zalaegerszeg și Kecskemét din Ungaria, Districtul XI din Budapesta, Ujhorod din Ucraina și Rîșcani din Chișinău, Republica Moldova în Sala de Consiliu a Primăriei.

Străzi pietonale

Strada Bolyai şi Strada Enescu au fost la această ediţie străzi pietonale, loc de întâlnire pentru amatorii de muzică pe vinil şi pentru cei care au dorit să asculte formaţii locale.

Concerte

Pe scenele amplasate în Cetatea Târgu Mureş şi în Piaţa Victoriei au concertat Zora, Horia Brenciu şi orchestra, Margaret Island, Irina Rimes, Nicu Alifantis, Vizi Imre şi Alexandra Ungureanu, Bosquito, Budapesta Bar, Mobil Mania.

Serbările oraşului s-au încheiat cu un foc de artificii.

(A.C.)

Foto: Facebook – Primăria Târgu Mureş

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE