Ofertele pentru construirea centrului de arşi în evaluare Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 718 Vizualizări

Ofertele pentru construirea centrului de arşi în evaluare

Procedura de achiziție publică pentru atribuirea contractului de execuție a lucrărilor de construire a centrului de arși la Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș a fost lansată pe 3 martie anul acesta, iar pe 29 mai a fost termenul limită pentru depunerea ofertelor. Patru ofertanți concurează pentru câștigarea acestui contract.

În perioada iulie – septembrie a.c. urmează ca cele patru oferte să fie evaluate în raport cu cerințele documentației de atribuire, obținute aprobările necesare conform procedurilor proiectelor, iar cel mai târziu în luna octombrie să fie semnat contractul de execuție a lucrărilor și să fie emis ordinul de începere, potrivit șefului UMPBM, din cadrul Ministerului Sănătății, Mihai Monoranu citat de arenaconstruct.ro.

„Pentru edificarea proiectului de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș este prevăzut ca în toamnă să fie semnat contractul de execuție a lucrărilor și, ulterior, să fie emis ordinul de începere. Dacă procedurile se derulează conform planificării ar urma ca până la finele acestui an să înceapă lucrările de construire și pentru cel de-al treilea centru de arși. Pentru supervizarea lucrărilor de construcții și managementul contractelor de execuție conform prevederilor Cărții roșii FIDIC (inclusiv dirigenție de șantier) sunt licitații finalizate sau în curs de finalizare și contracte pregătite pentru semnare”, arată sursa citată. (S.V.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE