Siguranţă şi informare la Festivalul VIBE Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 535 Vizualizări

Siguranţă şi informare la Festivalul VIBE

Pentru ca participanții festivalului VIBE să se poată bucura în siguranță de atracțiile acestui eveniment, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Mureș se află alături de Gruparea de Jandarmi Mobilă și de ceilalți parteneri instituționali, în activitățile pe linie de menținere a ordinii publice, organizate cu acest prilej.

„Astfel, peste 120 de polițiști din cadrul structurilor de ordine publică, rutieră, criminalistică, investigații criminale, investigarea criminalității economice, acțiuni speciale, arme, explozivi și substanțe periculoase, prevenire și siguranță școlară, vor asigura o prezență vizibilă, atât în cadrul festivalului, cât și în proximitatea acestuia, pentru prevenirea oricăror fapte antisociale, dar și pentru a interveni într-o manieră promptă, în cazul unor posibile situații care se află în competența de gestionare a poliției”, se arată într-un comunicat transmis de IPJ Mureş.

Pe linie rutieră, polițiștii vor acţionează permanent pentru fluidizarea traficului, dar și în scopul depistării și tragerii la răspundere penală a conducătorilor auto care se află sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor interzise.

De asemenea, Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității și de Biroul Siguranță Școlară, împreună cu reprezentanții Agenției Naționale Antidrog, a organizat în incinta festivalului, standuri și activități interactive organizate care sprijină, pe palieră preventivă, misiunile operative deja organizate.

„Atenția se îndreaptă către tineri, dar nu numai, iar scopul este reprezentat de prevenirea și  conștientizarea efectelor negative ale consumului de droguri, riscurile expunerii și recunoașterea semnelor consumului de substanțe interzise.

Participanții la acest festival sunt sfătuiți să manifeste vigilență în ceea ce privesc bunurile personale atunci când se află în punctele aglomerate, să respecte normele de conduită socială și să sesizeze, de îndată, orice abatere a normelor legale”, se mai arată în sursa citată.

Redacţia

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE