Bază sportivă inaugurată în Morești (Ungheni) Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1513 Vizualizări

Bază sportivă inaugurată în Morești (Ungheni)

Conducerea Primăriei Orașului Ungheni va inaugura sâmbătă, 2 septembrie, o bază sportivă nouă în localitatea aparținătoare Morești, eveniment care se va desfășura în prezența unor reprezentanți ai Federației Române de Fotbal.

”Ziua va continua cu un meci de fotbal demonstrativ extraordinar, avându-le în premieră ca adversare pe reprezentanta Federației Române de Fotbal și echipa Națională a primarilor din România, chiar pe Stadionul ”Central” din orașul Ungheni! După acest moment, copiii și juniorii din cadrul grupelor CS Unirea Ungheni 2018, vor avea parte de momente colorate chiar pe gazonul echipei reprezentative a județului Mureș, prin rezultatele obținute în ultimele campionate, iar ziua se va încheia în plină sărbătoare alături de aceștia!”, au informat organizatorii evenimentului.

Conform sursei citate, de la ora 10.00 va avea loc inaugurarea noii baze sportive din localitatea Morești, de la ora 11.00 se va desfășura un meci demonstrativ între Naționala Primarilor din România și echipa Federației Române de Fotbal, pe stadionul ”Central” din Ungheni, iar de la ora 12.30 va începe un eveniment dedicat grupelor de copii și juniori ai CS Unirea Ungheni 2018.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE