Angajări la Direcția de Sănătate Publică Mureș Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2569 Vizualizări

Angajări la Direcția de Sănătate Publică Mureș

Direcția de Sănătate Publică Mureș a anunțat vineri, 1 septembrie, organizarea unui concurs de recrutare pentru funcțiile publice de execuție vacante, anume: inspector clasa I grad profesional superior, funcție publică de execuție la Serviciul control în sănătate publică- Inspecția și controlul factorilor de risc din mediul de viață și muncă, cu normă întreagă (8 ore/zi, 40 de ore pe săptămână); referent clasa III grad profesional superior, funcție publică de execuție la Serviciul control în sănătate publică – Control unități și servicii de sănătate, cu normă întreagă (8 ore/zi, 40 de ore pe săptămână). Anunțul privind concursul de recrutare a fost postat pe pagina web oficială a instituției, www.aspms.ro.
Concursul se va desfășura în trei etape consecutive, care prevăd următoarele: selecţia dosarelor de înscriere, proba scrisă (redactarea unei lucrări şi/sau în rezolvarea unor teste – grilă), respectiv interviul, prin care se urmărește determinarea abilităților și a motivației concurenților.
Dosarele de înscriere la concurs se vor depune în perioada 1 septembrie 2023 – 20 septembrie 2023, la sediul Direcției de Sănătate Publică Mureș, situat pe strada Gheorghe Marinescu nr. 50 – Birou RUNOS, etaj I, între orele 9.00 – 15.00. Dosarul trebuie să întrunească următoarele documente: formularul de înscriere, curriculum vitae, copia actului de identitate, copii ale diplomelor de studii, certificatelor şi altor documente care atestă efectuarea unor specializări şi perfecționări, copia carnetului de muncă şi a adeverinţei eliberate de angajator pentru perioada lucrată, copia adeverinţei care atestă starea de sănătate corespunzătoare, cazierul judiciar, declaraţia pe propria răspundere, prin completarea rubricii corespunzătoare din formularul de înscriere, sau adeverinţa care să ateste lipsa calităţii de lucrător al Securităţii sau colaborator al acesteia, în condiţiile prevăzute de legislaţia specifică.
Proba scrisă va avea loc în data de 3 octombrie 2023, ora 10.00, la sediul Direcţiei de Sănătate Publică Mureş, strada Gheorghe Marinescu nr. 50, etaj I.
Bibliografia examenului scris, condițiile generale și specific de participare, formularul de înscriere și alte informații utile se regăsesc pe site-ul oficial al Direcției de Sănătate Publică Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE