Deșeurile menajere, colectate selectiv în Ungheni Administratie
  • redactia
  • 1 comentarii
  • 368 Vizualizări

Deșeurile menajere, colectate selectiv în Ungheni

Reprezentanții Primăriei Orașului Ungheni au anunțat marți, 6 septembrie, suplimentarea numărului de tomberoane pentru colectarea selectivă a deșeurilor menajere.

Potrivit unei postări făcută pe pagina de Facebook a instituției, intitulată ”Normalitatea rezultă din comportamentul nostru!”, în ultima perioadă de timp ”spațiul de depunere a deșeurilor menajere în formă selectivă (fosta centrală) a blocurilor din zona Gării din orașul Ungheni, a devenit un adevărat focar de infecții pentru cetățeni și în special pentru copilașii care traversau această zonă.”

”Deși acțiunile de curățare a acestui spațiu aveau loc în mod organizat, pentru a veni înaintea celor care doresc să păstreze un climat cât mai curat și civilizat, munții de gunoaie au revenit de fiecare dată din diferite motive. Lucrurile însă vor sta diferit începând de acum! Administrația locală face primul pas spre sănătatea cetățenilor săi și spre un mediu mai curat, reamenajând și suplimentând numărul de tomberoane în vederea depunerii deșeurilor rezultate în mod selectiv! Zeci de tomberoane au fost amplasate într-o zonă anterior curățată și pregătită pentru această activitate, iar întreaga responsabilitate este acum în mâinile noastre, a locuitorilor din zona blocurilor – zona Gării!”, se menționează în informare. Conform aceleiași surse, ”aruncarea deșeurilor se va face selectiv, în tomberoane, iar orice alt comportament necivilizat, inclusiv depozitarea deșeurilor de către terțe persoane în această zonă va fi sancționată conform Legii 211/2011 cu amenzi cuprinse între 3.000 de lei, persoane fizice, și 40.000 de lei, persoane juridice”.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE