Un tânăr fără permis, prins de polițiștii mureșeni după ce a furat un autoturism Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 170 Vizualizări

Un tânăr fără permis, prins de polițiștii mureșeni după ce a furat un autoturism

Un tânăr de 22 de ani, care a furat un autoturism din localitatea Sângeorgiu de Pădure, a fost prins de polițiștii mureșeni la mai puțin de o oră de la sesizarea furtului. Tânărul, originar din localitatea Sărățeni, nu deține permis de conducere, fiind reținut de autorități pentru furt și conducerea unui autoturism fără permis de conducere.

La data de 8 octombrie, în cursul serii, polițiștii mureșeni au fost sesizați, de către un bărbat, cu privire la faptul că i s-a sustras autoturismul. În baza activităților operative desfășurate, la aproximativ 30 de minute de la sesizare, polițiștii din cadrul Poliției orașului Sângeorgiu de Pădure au depistat autoturismul pe raza aceleiași localități. A fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei, respectiv un tânăr, de 22 de ani, din Sărățeni, constatându-se totodată că acesta nu deține permis de conducere. Urmare a probatoriului administrat, față de cel în cauză, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore”, a transmis IPJ Mureș.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea unității de parchet competente, pentru comiterea infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

Sursa foto: depositphotos.com

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE