Altă înfrângere pentru echipa mureșeană de futsal Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 189 Vizualizări

Altă înfrângere pentru echipa mureșeană de futsal

Echipa de futsal din cadrul Clubului Sportiv Municipal (CSM) Târgu Mureș a pierdut partida jucată în deplasare de la Buzău, după ce au făcut un meci frumos cu multe ocazii.

Rezultatul final:

CS Luceafărul Buzău – CSM Târgu Mureș: 5-4 (3-0)

Am început bine meciul, am avut și câteva ocazii, dar nu am reușit să introducem mingea în poarta gazdelor”, seprecizează pe pagina CSM.

Potrivit aceleiași surse, Buzău a reușit să marcheze de trei ori în prima repriză, timp în care mureșenii au lovit de două ori bara. Elevii lui Cosmin Gherman au ieșit la jocul 5 contra 4, portarul Mihai Tătar jucând avansat.

În minutul 24 a reușit să spargă gheța prin șutul lui Nagy Norbert, moment în care scorul s-a ridicat la 3-1. Au urmat alte două goluri ale gazdelor, moment în care Cosmin Gherman și-a împins băieții înainte pentru a face meciul mai bun.

Minutul 39 cu răsturnări de situație

Potrivit CSM, Butiurcă Zsolt a înscris imediat după ce a intrat pe teren, având ocazia de a întoarce soarta partidei.

Mai întâi, tânărul Ciprian Mireștian a găsit drumul spre poartă, apoi portarul Mihai Tătar a marcat prin lovitură de la 10 metri, iar peste alte câteva secunde tot portarul echipei noastre a fost cel care a ratat egalarea și tot dintr-o lovitură de la 10 metri. Torul s-a petrecut în minutul 39 și nu am mai reușit să egalăm, chiar dacă am fost foarte aproape”, se mai precizează pe pagina CSM.

Echipa mureșeană de futsal speră ca punctele să vină la următorul meci, cel din etapa V, care se va desfășura luni, 25 octombrie, de la ora 18:00, în Sala Sporturilor Simon Ladislau, împotriva formației ACS West Deva.

Diana CĂRBUREAN

Sursa foto: Facebook CSM Târgu Mureș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE