Conferința de Neurofiziologie Clinică cu participare internațională la Târgu Mureș Sanatate
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 192 Vizualizări

Conferința de Neurofiziologie Clinică cu participare internațională la Târgu Mureș

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș anunță că ediția din acest an a Conferinței de Neurofiziologie Clinică, cu participare internațională, va avea loc în perioada 27 – 29 octombrie, la Centrul UNiX (str. Victor Babeș nr. 15).

Manifestarea științifică este organizată de Societatea de Neurofiziologie Electrodiagnostică din România și reprezintă un eveniment național de referință care susține și promovează colaborarea științifică.

Pe lângă prezentările teoretice ale experiențelor clinice, conferința reprezintă și un bun prilej pentru specialiști de a schimba idei și bune practici în ceea ce privește noile perspective și metode electrofiziologice de diagnostic și cercetare.

Deschiderea evenimentului va avea loc vineri, 27 octombrie 2023, ora 13:00, la Centrul UNiX. Comitetul de organizare ASNER este format din Dr. Tudor Lupescu, Conf. Dr. Ioana Mindruta, Assoc. Prof. Dr. Mihai Moldovan, Dr. Ana Cobzaru și Dr. Ionela Codita.

Din Comitetul de organizare locală fac parte Prof. Dr. Rodica Bălașa, Conf. Dr. Anca Motataian și Conf. Dr. Adina Stoian, potrivit https://www.asner.org/.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE