Furt în valoare de 40.000 de lei dintr-o firmă din Târgu Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 7950 Vizualizări

Furt în valoare de 40.000 de lei dintr-o firmă din Târgu Mureș

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Târgu Mureș au reținut joi, 26 octombrie, doi tineri cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, prejudiciul în cauză fiind estimat la 40.000 de lei.

Potrivit informațiilor furnizate de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, la data de 23 octombrie polițiștii au fost sesizați, printr-un apel la 112, cu privire la faptul că, în perioada 21 – 23 octombrie, persoane necunoscute ar fi pătruns în curtea și ulterior, prin efracție, în subsolul unei societăți comerciale din Târgu Mureș, de unde ar fi sustras un cazan din cupru și mai multe unelte electrice.

”Cercetările demarate de polițiști și activitățile investigativ-operative au condus la identificarea, trei zile mai târziu, a persoanelor bănuite de săvârșirea faptei. Astfel, doi tineri, ambii din Târgu Mureș, au fost conduși la sediul unității de poliție pentru audieri, iar în baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus față de aceștia măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore. În cursul acestei zile, 27 octombrie, față de unul dintre aceștia, respectiv un tânăr de 19 ani, Judecătoria Târgu Mureș a dispus măsura preventică a arestului la domiciliu, pentru 30 de zile. Cercetările sunt continuate în cauză, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș, în vederea documentării întregii activități infracționale”, a informat aceeași sursă.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE