Servicii de radiologie și imagistică medicală achiziționate de Spitalul Municipal din Reghin Reghin
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 419 Vizualizări

Servicii de radiologie și imagistică medicală achiziționate de Spitalul Municipal din Reghin

Spitalul Municipal ”Dr. Eugen Nicoară” Reghin a demarat procedurile pentru achiziționarea de servicii medicale de specialitate Radiologie și Imagistică Medicală în cadrul Laboratorului de Radiologie și Imagistică Medicală al instituției.

Potrivit paginii web a instituției, www.spitalreghin.ro, anunțul de participare simplificat a fost publicat având în vedere prevederile articolului 206 din Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății și articolului 68, alineatul 1, litera h, coroborat cu prevederile articolului 111 din Legea nr. 98/2016 privind achizițiile publice.

Criteriul de atribuire va fi ”prețul cel mai scăzut”, iar valoarea maximă a contractului este de 60.000 de lei, pentru o perioadă de șase luni.

”Caracterizticile serviciilor solicitate: să îndeplinească condițiile prevăzute de Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății, cu modificările și completările ulterioare, referitoare la exercitarea profesiei de medic; să interpreteze mamografiile efectuate – mamografie în două planuri; să efectueze ecografii în cadrul Laboratorului de Radiologie și Imagistică Medicală; analiza și interpretarea imaginilor CT efectuate în regim de urgență; să asigure acordarea serviciilor medicale cuprinse în pachetul de servicii medicale stabilite prin Hotărârea Guvernului nr. 521/20023 pentru aprobarea pachetelor de servicii și a Contractului-cadru care reglementează condițiile acordării asistenței medicale, a medicamentelor și a dispozitivelor medicale în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate; să asigure acordarea asistenței medicale în caz de urgență medico-chirurgicală, ori de câte ori se solicită în timpul programului de lucru, în limita competenței și dotărilor existente; să respecte criteriile medicale de calitate a serviciilor medicale prestate; să respecte confidențialitatea prestației medicale; să respecte drepturile pacienților și principiul nediscriminării precum și etica și deontologia profesională; să factureze serviciile medicale efectuate în vederea decontării de către spital”, se menționează în Caietul de sarcini al licitației, document aprobat de către Florentina Simona Toncean (foto), managerul Spitalului Municipal ”Dr. Eugen Nicoară” Reghin.

Ofertele vor fi deschise în data de 2 noiembrie 2023, la ora 10.00, la sediul Spitalului Municipal ”Dr. Eugen Nicoară” Reghin, de către Comisia de evaluare, la ședința de deschidere pot participa și reprezentanți ai ofertanților, iar contractul de prestări servicii va fi încheiat începând cu data de 6 noiembrie 2023.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE