Românii calificați în sferturile de finală la mondial Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 193 Vizualizări

Românii calificați în sferturile de finală la mondial

Echipa națională de minifotbal a României continuă să facă performanță, reușind să se califice în sferturile de finală ale turneului final desfășurat în Emiratele Arabe Unite.

După ce tricolorii au câștiat ambele meciuri cu Sudan și Spania (România-Sudan: 10-1, România-Spania: 3-2), aceștia au jucat seara trecută împotriva reprezentativei Statelor Unite, meci încheiat la egalitate cu scorul de 0-0. În urma acestui rezultat, România a terminat prima în grupă cu 7 puncte, în timp ce americanii au prins poziția a doua în detrimentul Spaniei.

În această dimineață, România a jucat în optimi cu Thailanda, a doua clasată în Grupa C și a reușit să o învingă cu scorul de 7-0. Potrivit digisport.ro, românii au reușit prin acest rezultat să se califice în sferturile de finală ale turneului final desfășurat în Emiratele Arabe Unite.

Din lotul României la WMF WORLD CUP 2023 fac parte cei patru mureșeni din cadrul Nova Vita Târgu Mureș, mai exact Ionuț Neacșa, Laszlo Klein, Andrei Balea și Mircea Ungur.

Diana CĂRBUREAN

Sursa foto: Federația Română de Minifotbal

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE