Conferință despre căile vindecării trupești și sufletești Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 483 Vizualizări

Conferință despre căile vindecării trupești și sufletești

Luna cadourilor se anunță a fi una prolifică în materie de educație pentru sănătatea trupului și a sufletului deopotrivă, căci în data de 21 decembrie, începând cu ora 18:00, va avea loc Conferința intitulată „Poveste de Crăciun: Despre Minte, Inimă și Suflet”, desfășurată la Centrul de evenimente RAB. În cadrul conferinței, vor avea loc o suită de prelegeri susținute de oameni de anvergură, profesioniști în domeniul chirurgiei cardiovasculare, neuro-chirurgiei și psihologiei, care vorn anima atmosfera prin transpunerea experiențelor profesionale și acdemice în învățături profilactice pentru auditoriu. Aceștia sunt: prof. Dr.  Alexandru Vlad Ciurea, profesor universitar în neurochirurgie, fost Director General al Spitalului Clinic de Urgență „Bagdasar-Arseni” din București, prof. Dr. Horațiu Suciu, șeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară de la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare și Transplant din Târgu Mureș, dr. Raluca Anton, doctor în psihologie, psihoterapeut și terapeut relațional, respectiv Floretina Fânânaru, jurnalist și autor.

Organizatorii evenimentului au identificat nevoia unanimă și cât se poate de actuală a oamenilor pentru vindecare, fizică și metafizică, pe care au transpus-o în premisa pe baza căreia s-a fundamentat această inițiativă: „Viața este despre sănătatea noastră, a trupului și a sufletului. Într-o lume în derivă, în care știrile ne bat la ușă cu previziuni apocaliptice, ne luăm răgazul și dreptul de a vorbi despre vindecare. Iar aici veți avea oportunitatea de a explora conexiunea sublimă, tocmai în vindecare. A noastră și a lumii”, a fost mesajul de suflet transmis de organziatori pe site-ul oficial al eveniementului.

Indicele temporal nu a fost ales în mod nerelvant, aleatoriu, ci tocmai voit. În preajma sărbătorilor iernatice, oamenii se conectează pentru a împărtăși experiențe tămăduitoare. Magia acestor sărbători este vindecătoare și ne îmbie la pozitivitate și speranță.

Accesul la eveniment se face pe bază de bilet, care poate fi achiziționat de pe platforma https://www.entertix.ro. Mai multe detalii despre această conferință, puteți obține contactând organizatorii la următoarea adresă de e-mail: contact@minteinimasisuflet.ro.

M.R.

Sursa foto: site-ul www.minteinimasisuflet.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE