Șoferi băuți depistați de Poliția Rutieră Mureș Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 259 Vizualizări

Șoferi băuți depistați de Poliția Rutieră Mureș

Polițiștii Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene au oprit miercuri, 8 noiembrie, în jurul orei 19.00, pe DN15 E60, în localitatea Ungheni, un autoturism condus de un bărbat de 50 de ani, din comuna Mica.

”Cel în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat. În continuare, conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea mostrelor biologice necesare stabilirii alcoolemiei în sânge. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

În aceeași zi, în jurul orei 21.00, polițiștii Secției 13 Poliție Rurală Zau de Câmpie, aflați în timpul desfășurării atribuțiilor de serviciu au depistat în trafic, în comuna Sânger, un conducător auto în vârstă de 38 de ani, aflat sub influența alcoolului.

”În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză a fost condus de polițiști la o unitate medicală, pentru recoltarea mostrelor biologice necesare stabilirii alcoolemiei în sânge. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal de conducere sub influența alcoolului”, a mai informat aceeași sursă.

De asemenea, la aceeași dată, în jurul orei 23.35, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Ungheni au depistat pe DN15 E60, în localitatea Ogra, un autoturism, condus de un tânăr în vârstă de 20 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice.

”Mai exact, fiind testat alcoolscopic, rezultatul testului de respirație a indicat o concentrație de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital în vederea prelevării mostrelor biologice. Polițiștii au deschis un dosar penal și continuă cercetările în cauză”, a mai transmis sursa citată.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE