Corner Cărturești la Facultatea de Științe și Litere a UMFST Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 134 Vizualizări

Corner Cărturești la Facultatea de Științe și Litere a UMFST

Reprezentanții Facultății de Științe și Litere „Petru Maior” din cadrul Univetsității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade”, au anunțat luni, 13 noiembrie, pe pagina oficială de Facebook a facultății, deschiderea unui corner Cărturești chiar în incinta bibliotecii forului academic.

Pentru a marca cum se cuvine acest moment, reprezentanții facultății au ales să organizeze un eveniment a cărui invitat special să fie o personalitate de renume în universul literar românesc, anume Simona Antonescu. Evenimentul va avea loc în data de 16 noiembrie, începând cu ora 16:00 la sediul facultății și va fi găzduit de următorii profesori: Dumitru Buda, Corina Teodor și Cezar Sigmirean.

„Cornerul Cărturești ne dorim să devină un loc de întâlnire cu scriitorii contemporani îndrăgiți de studenți și cadrele didactice. În plus, prin prezența sa permanentă în biblioteca facultății, vă invită să îl vizitați periodic pentru a descoperi noile apariții în materie de carte, pe care prietenii de la Cărturești ne-au asigurat că le vom regăsi pe rafturile corner-ului. Vă așteptăm alături de noi”, a fost mesajul reprezentanților facultății.

M.R.

Sursa foto: pagina de Facebook a Facultății de Științe și Litere „Petru Maior”

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE