Futsal: Ultimul meci din tur a venit cu o altă înfrângere usturătoare Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 153 Vizualizări

Futsal: Ultimul meci din tur a venit cu o altă înfrângere usturătoare

Vineri, 16 noiembrie, a avut loc etapa a IX-a a Ligii I de futsal unde echipa din cadrul CSM Târgu Mureș a primit replica formației din Sfântu Gheorghe, echipă înscrisă direct în primul eșalon.

Astfel, rezultatul final a fost următorul:

CSM Târgu Mureș – Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe: 2-8 (1-3)

„Abia a început meciul și oaspeții deja au condus pe tabelă după un gol rapid în secunda 40, după o combinație de corner. Băieții noștri și-au revenit și au dat o replică destul de consistentă în prima repriză, au reușit să egaleze prin Patrick Cherteș, dar covăsnenii au revenit aproape imediat, ba chiar de două ori”, se precizează pe pagina de Facebook a CSM.

Potrivit sursei citate, norocul a ținut cu mureșenii la poarta apărată de Laurențiu Săbăduș (înlocuitorul lui Mihai Tătar care este accidentat), în schimb, în atac, băieții au ratat. Cel de-al doilea gol a venit din partea lui Norbert Bardócz, iar partida s-a încheiat cu victoria oaspeților.

După acest meci, turul campionatului s-a încheiat, iar marți, 21 noiembrie, va începe returul cu un meci de foc pentru mureșeni, jucând împotriva ocupantei primului loc în clasament, CFR Timișoara.

„Mai avem și indisciplină. Sunt mai tineri, mai euforici, nu tratează cu seriozitate. Din acest motiv am și adus patru sportivi de la U19 care au intrat acum pentru prima dată pe parchet. Le-am spus și băieților că vreau să fim profesioniști, nu amatori. Dacă nu tratăm serios antrenamentele sau nu participăm la ele, voi da șansa celor care vor cu adevărat. Dar mă bucur că s-a întâmplat asta. Mă bucur că au intrat trei și au apărut și la televizor. De meci, țin să felicit echipa din Sfântu Gheorghe. S-a văzut că au o experiență mai bună. Este păcat pentru prima repriză că am avut ocazii și puteam să stăm mai mult timp de la egal la egal, dar avem o morală mai scăzută în momentul de față din cauza înfrângerilor. Mai avem returul, play out-ul și sper ca la final să evităm retrogradarea, exact cum a fost obiectivul. Trebuie să le dăm încredere acestor tineri. Nu este ușor și sper ca publicul târgumureșean să aibă încredere în ei și să vină și pe viitor să ne susțină. Sper ca lucrurile să se îndrepte și cu siguranță se vor îndrepta”, a declarat antrenorul Cosmin Gherman.

Diana CĂRBUREAN

Sursa foto: Facebook – CSM Târgu Mureș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE