Home / Sanatate / Angajări la Direcția de Sănătate Publică Mureș

Angajări la Direcția de Sănătate Publică Mureș

Distribuie

Direcția de Sănătate Publică (DSP) Mureș organizează concurs de recrutare pentru funcţiile publice de execuţie vacante de inspector clasa I grad profesional superior, funcție publică de execuție la Serviciul control în sănătate publică – Inspecţia şi controlul factorilor de risc din mediul de viaţă şi muncă, cu normă întreagă (8 ore/zi, 40 de ore pe săptămână) și referent clasa III grad profesional superior, funcție publică de execuție la Serviciul control în sănătate publică – Control unități și servicii de sănătate, cu normă întreagă (8 ore/zi, 40 de ore pe săptămână).

Potrivit unui anunț făcut public pe pagina web a instituției, dosarele de înscriere la concurs se depun în perioada 17 noiembrie 2023 – 6 decembrie 2023, la sediul DSP Mureş, strada Gheorghe Marinescu nr. 50 – Birou RUNOS, etaj I, între orele 9.00 – 15.00.

”Concursul de recrutare constă în trei etape succesive, după cum urmează: a) selecţia dosarelor de înscriere, în cadrul căreia comisia de concurs are obligaţia de a selecta dosarele de concurs pe baza îndeplinirii condiţiilor de participare la concurs; b) proba scrisă, care constă în redactarea unei lucrări şi/sau în rezolvarea unor teste – grilă; c) interviul, în cadrul căruia se testează abilităţile, aptitudinile şi motivaţia candidaţilor”, a mai informat sursa citată.

(Redacția)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Restricții de trafic în zona centrală din Târgu Mureș

Distribuie Marți, 5 decembrie, între orele 17.00 – 19.30 se va restricționa traficul rutier în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.