Jucătorii din cadrul Ligii a IV-a Elite au încheiat cea de-a X-a etapă Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 294 Vizualizări

Jucătorii din cadrul Ligii a IV-a Elite au încheiat cea de-a X-a etapă

Cea de-a X-a etapă a Ligii a IV-a Elite s-a desfășurat sâmbătă, 11 noiembrie, unde toate echipele mureșene s-au luptat pentru primul loc în clasamentul Ligii.

Astfel, în prima serie, AS Câmpia Rîciu a jucat împotriva celor de la CS Iernut, unde iernuțenii au câștigat cu scorul de 2-0 (1-0), cele două goluri fiind marcate de Viorel Saim și Codruț Gliz, acesta marcând în ultimul minut al meciului.

AS Chimica Târnăveni a pierdut cu scorul de 0-1 (0-1) în fața celor de la ACS A&A Group Târnăveni. Singurul gol din cadrul meciului a fost marcat de Cristian Medrea.

Totodată, meciul disputat între ACS Mureșul Luduș și CSM Sighișoara s-a terminat cu scorul de 3-0 în favoarea ludușenilor.

Ultimul meci al acestei serii s-a disputat între ACS Buzasbesenyo Valea Izvoarelor și AS Gaz-Metan Danes. Meciul s-a încheiat cu scorul de 2-6 (2-3), în favoarea celor de la Gaz-Metan Danes, pentru care au marcat următorii jucători: Victor Ivanitchi (două goluri), Alexandru Potinteu (trei goluri) și Andrei Soneriu. Cele două goluri ale echipei din Valea Izvoarelor au fost marcate de Beres Hunor și Kovacs Tihamer.

În cea de-a doua serie, ACS Sâncrai Nazna a jucat împotriva celor de la ACS Viitorul Aluniș, unde Sâncrai Nazna a câștigat cu scorul de 7-1 (4-1), cele șapte goluri fiind marcate de Ovidiu Covaciu (două goluri), Pop Solovăstru Adrian (trei goluri), Raul Bocicor și Ioan Ludușan. Singurul gol al echipei adversare a fost marcat de Denis Cengher.

AFC ASA Târgu Mureș a pierdut cu scorul de 2-3 (0-2) în fața celor de la ACS Atletic Târgu Mureș. Pentru echipa câștigătoare a marcat Demeter Attila toate cele trei goluri, în timp ce pentru ASA a marcat Birtalan Alpar ambele goluri.

Totodată, meciul disputat între CSO Sângeorgiu de Pădure și ACS Miercurea Nirajului s-a terminat cu scorul de 1-0 (0-0) pentru echipa din Sângeorgiu, singurul gol care a făcut diferența fiind marcat de Cosmin Boitos în minutul 62 al meciului.

Ultimul meci al acestei serii s-a disputat între ACS Sovata și ACS Mureșul Rușii-Munți. Meciul s-a încheiat cu scorul de 1-4 (0-1), în favoarea echipei din Rușii-Munți, pentru care au marcat următorii jucători: Baki Nimrod (două goluri), Lucian Moldovan și Bogdan Roi. Singurul gol al echipei adversare a fost marcat de Bokor Barna.

La finalul acestei etape, clasamentul pentru prima serie este următorul:

1. ACS Mureșul Luduș

2. CS Iernut

3. AS Câmpia Rîciu

4. ACS A&A Group Târnăveni

5. AS Gaz-Metan Danes

6. ASF Pogăceaua

7. ACS Buzasbesenyo Valea Izvoarelor

8. AS Chimica Târnăveni

9. CSM Sighișoara

La finalul acestei etape, clasamentul pentru cea de-a doua serie este următorul:

1. ACS Sâncrai Nazna

2. AFC ASA Târgu Mureș

3. ACS Atletic Târgu Mureș

4. ACS Academica Transilvania Târgu Mureș

5. ACS Mureșul Rușii-Munți

6. CSO Sângeorgiu de Pădure

7. ACS Sovata

8. ACS Viitorul Aluniș

9. ACS Miercurea Nirajului

Diana CĂRBUREAN

Sursa foto: Facebook – ACS Sâncrai Nazna

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE