Impact între un autoturism și o autoutilitară în Periș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 799 Vizualizări

Impact între un autoturism și o autoutilitară în Periș

Pompierii din cadrul Detașamentului Reghin au fost solicitați să intervină de urgență luni, 20 noiembrie, în jurul orei 18.10, în localitatea Periș, în urma producerii unui accident rutier între un autoturism și o autoutilitară.

”Din primele informații, unul dintre pasageri necesită manevre de descarcerare. La fața locului au fost mobilizate de urgență o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD B2. Echipajele au acționat pentru extragerea unei persoane din autoutilitara implicată, care a fost preluată suferind multiple leziuni, cod galben medical, de un echipaj medical SMURD și transportată de urgență la spital. De asemenea, o altă persoană implicată, neîncarcerată, care a suferit leziuni în urma impactului, cod galben medical, a primit îngrijiri medicale la fața locului și va fi transportată la spital de către un echipaj medical SAJ. Se acționează pentru asigurarea măsurilor de prevenire a incendiilor și de îndepărtare a efectelor negative generate de accident”, a informat sg. maj. Georgiana Oltean, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Horea” al județului Mureș.

UPDATE:

La data de 20 noiembrie, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident de circulație, produs în jurul orei 17.47, pe DN15, kilometrul 95 plus 290 de metri, în localitatea Periș.

”Din primele informații reiese faptul că impactul s-a produs frontal, între un autoturism, condus de un bărbat de 52 de ani, din comuna Gornești, și o autoutilitară, condusă de un bărbat de 49 de ani, din județul Maramureș. În urma evenimentului, cei doi conducători auto au fost transportați la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate. Conducătorii auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele testelor de respirație fiind negative. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs accidentul, în cadrul unui dosar penal de vătămare corporală din culpă”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

(Redacția / Foto: Info Trafic Mureș)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE