Primul campus școlar din Târgu Mureș Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2946 Vizualizări

Primul campus școlar din Târgu Mureș

Toate spațiile școlare aflate în administrarea municipalității de pe strada Victor Babeș, unde învață circa 1.500 de elevi de la Școala Gimnazială “Europa”, Liceul Tehnologic “Constantin Brâncuși” și Colegiul Național “Unirea” din Târgu Mureș, vor fi reabilitate integral, în următorii maxim 2 ani. 

Obiectivul de investiții “Campusul Constantin Brâncuși” va avea toate dotările necesare, inclusiv terenuri de sport și piste de alergare, cantină, spații de joacă, spații verzi, cabinete medicale și stomatologice, iar finanțarea proiectului se va asigura de la bugetul local, în baza acordurilor-cadru existente.

”Este primul campus școlar pe care dorim să-l facem în Târgu Mureș. În prezent, aproximativ 98% din amenajarea curții este făcută. Se lucrează în acest moment în zona terenurilor de sport, s-au schimbat tot ce înseamnă conducte în curte, apă-canal, iar în perioada următoare se va interveni asupra clădirilor pentru a le moderniza din temelii. La acest campus avem o licitație care a fost câștigată anul acesta, pentru instalațiile termice, centrală și boiler la clădirea Liceul Tehnologic “Constantin Brâncuși”, a declarat, recent, cu prilejul unei conferințe de presă, Alexandru György, viceprimarul liberal al municipiului Târgu Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE