Home / Eveniment / Noutăți despre stadiul de construcție al Centrului de Patologie Vasco-Cerebrală și Neurochirurgie din cadrul SCJU Cluj-Napoca

Noutăți despre stadiul de construcție al Centrului de Patologie Vasco-Cerebrală și Neurochirurgie din cadrul SCJU Cluj-Napoca

Distribuie

Lista invitaților de anvergură din domeniul medical românesc prezenți la conferința regională “Infrastructura de sănătate și finanțarea serviciilor medicale- Dilemă. Provocare. Noua Abordare”, desfășurată joi, 23 noiembrie, începând cu ora 10:00 la Centrul de Evenimente Europa Ballroom, organizată de revista Transilvania Business și cotidianul mureșean Zi de Zi, a încorporat un cumul vast de nume proeminente, printre care s-a remarcat și cel al prof. dr.  Claudia Gherman, managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj Napoca. Expertiza sa medicală se fundamentează pe o triplă specializare, în chirurgie generală, chirurgie vasculară și chirurgie plastică, care contribuie la un comportament managerial bazat pe o abordare multidisciplinară.

Cunoștințele medicale, îmbinate cu dibăcia unui manager eficient și devotat, au contribuit la dezvoltarea armonioasă a instituției medicale pe care o conduce și care este consacrată drept una dintre cele mai importante centre medicale din regiune. „În ceea ce privește spitalul, sunt fericită, dar mi-ar plăcea cel mai mult să simt că și pacienții noștri se simt fericiți, de aceea încercăm să facem lucrurile exact așa cum trebuie. Activitatea spitalului o centrăm pe tot ceea ce înseamnă activitățile medicale, activitățile specifice, cele care nu întotdeauna este ușor să le duci la sfârșit. Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj Napoca a rămas în continuare un element vital în ceea ce privește acordarea serviciilor medicale de sănătate comunității din județul nostru și a celei din Nord-Vest. Punem accentul pe calitate, nu doar pe cantitate. Ce nevoi avem în prezent în acest spațiu medical este să creștem în permanență calitatea actului medical și bineînțeles calitatea managementului spitalului”, a precizat aceasta în cadrul discursului ei care a avuta loc în cel de-al doilea panel al conferinței regionale.

Centrul de Patologie Vasco-cerebrală și Neurochirurgie, un proiect câștigător

Subiectul adus în discuție de dr. Claudia Gherman a fost unul de natură infrastructurală și a vizat actualizarea informațiilor ce privesc stadiu actual al construcției Centrului de Patologie vasco-cerebrală, care a fost semnat în luna martie a anului curent. „Unul dintre aceste proiecte pe care îl voi dezvolta și care a ajuns pe lista proiectelor câștigătoare presupunea ridicarea din temelie a unui Centru de Patologie vasco-cerebașă și Neurochirurgie la Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj Napoca și acest proiect presupune nu doar ridicarea unui corp nou de clădire, ci și recompartimentarea și reamenajare unei clădiri. Obiectivul a fost predat în 16 august 2022, iar contractul a fost semnat în martie 2023. Suntem înainte de punctul final pe cererea de transfer, iar lucrările au avansat. Îmi place să văd cum aceste etaje au crescut”, a adăugat dr. Claudia Gherman.

Mădălina ROHAN


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Prof. Bogdan Rațiu despre rezultatele la Evaluarea Națională. “Nu vine sfârșitul lumii, e doar un examen, e doar un nivel la care noi am ajuns în acest moment”

Distribuie La simularea Evaluării Naționale 2024, mai mult de un sfert din elevi nu au …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.