Home / Administratie / Soós Zoltán, dialog cu cetățeni din cartierul Mureșeni

Soós Zoltán, dialog cu cetățeni din cartierul Mureșeni

Distribuie

Primarul municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán, s-a întâlnit marți, 28 noiembrie, de la ora 17.30, în incinta Școlii Gimnaziale ”Serafim Duicu” cu un grup de locuitori ai cartierului Mureșeni.

Edilul șef al municipiului Târgu Mureș a organizat întâlnirea pentru a dezbate proiectele orașului, ”atât cele aflate în derulare, cât și cele de viitor.”

”Astăzi după-amiaza m-am întâlnit cu locuitorii din cartierul Mureșeni. Am ascultat cu atenție problemele aduse în atenția noastră, multe fiind legate de momentul la care străzile din zonă vor intra în programul de refacere, despre situația blocurilor aflate în procesul de reabilitare termică, toaletarea arborilor, iluminatul cartierului dar şi situația lucrărilor de pe Gheorghe Doja. Împreună cu colegii mei prezenți la această întâlnire, ne vom asigura ca acestea să fie rezolvate cât mai repede. Mulțumesc tuturor pentru ca au acceptat invitația și au participat la un dialog sincer și deschis. Voi continua să mă întâlnesc cu locuitorii din oraș, deoarece consider că este extrem de important să avem un dialog, față în față. Prin discuții oneste, cu propuneri și sugestii pertinente, putem contribui la îmbunătățirea condițiilor din întreaga comunitate”, a scris marți seara, pe pagina sa de Facebook, primarul municipiului Târgu Mureș.

(Redacția)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Ajutor pentru familii extinse

Distribuie Reprezentanții Primăriei Municipiului Târgu Mureș au anunțat miercuri, 28 februarie,  pe pagina oficială a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.